Cum arata casele miliardarilor? Iata 5 cele mai spectaculoase case!

Cand vine vorba despre casele miliardarilor, imaginatia omului de rand nu poate accesa nici macar pe jumatate de luxul si tehnologia de varf care le defineste.Investitii de zeci de miliarde, foarte mult timp si specialisti din varii domenii stau la baza celor mai frumoase.

Iata-le pe cele mai spectaculoase dintre ele:Bill Gates – Medina, Washington

Cu o valoare care se ridica la 40 de milioane de dolari, casa lui Bill Gates este o adevarata fortareata tehnologizata pana in cele mai mici detalii. Aceasta se intinde pe o suprafata de aproape 6 milometri patrati si este dotata cu o piscina de 5 metri adancime si o sala de fitness de 250 de metri patrati.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lakshmi Mittal – Londra, Marea Britanie

Un personaj mai putin cunoscut, insa cu o casa care costa aproape de doua ori mai mult decat cea a lui Bill Gates este Lakshmi Mittal, un magnat din India. Casa acestuia este dotata cu o piscina subterana pavata cu pietre pretioase si costa 70 de milioane de dolari.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donald Trump – New York, Statele Unite ale Americii

Desi detine mai multe locuinte luxoase, resedinta oficiala a miliardarului este un apartament situat in New York, exact in cladirea care ii poarta numele. Locuinta are peste 3000 de metri patrati, este decorata in marmura, aur si bronz si valoareaza aproximativ 50 de milioane de dolari.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Warren Buffett – Omaha, Nebraska

Al doi-lea cel mai bogat om din lume, Warren Buffet, detine o casa care se intinde pe o suprafata de 5000 de metri patrati, cu 5 dormitoare. Desi casa a fost cumparata de catre Buffet cu doar 31,500 dolari, acum se estimeaza ca valoarea acestia ar ajunge undeva la 700,000 dolari.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Michael Bloomberg – New York, SUA

Primarul New York-ului detine un bloc cu 5 etaje si inca o bucata dintr-o alta cladire, achizitionata pentru a-si extinde livingul. In total, locuinta masoara 700 de metri patrati si este una dintre cele mai frumoase locuinte ale orasului.

      Articole recomandate