Confesiunea unui om care are totul: “Nu mai am ce să fac cu banii”

bill-gates-wallpaper

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, al doilea cel mai bogat om din lume, a declarat într-un interviu pentru Telegraph că banii nu mai au nicio întrebuinţare pentru el.

„Nu mai am ce să fac cu banii. Îmi cumpăr mâncare, haine şi cam atât”, le-a explicat fondatorul Microsoft celor de la Telegraph,citat de gandul.info.

Jurnaliştii britanici scriu că Bill Gates are o avere estimată de Forbes la 65 de miliarde de dolari, adică aproape cât PIB-ul Ecuadorului ori al Croaţiei.

Gates locuieşte într-o vilă de 150 de milioane de dolari, iar una dintre puţinele extravaganţe ale fondatorului Microsoft o reprezintă piscina sa cu sistem audio subacvatic.

Bill Gates este recunoscut pentru actele de caritate pe care le face alături de soţia sa, Melinda, ei donând până în prezent 36 de miliarde de dolari în scopuri caritabile sau pentru cercetare medicală. În prezent, soţii Gates se concentrează pe eradicarea poliomielitei, scrie Telegraph.

Orice copil are dreptul la o viaţă sănătoasă„, spune Bill Gates, care e de părere că inovaţiile tehnologice vor face posibil acest lucru peste tot în lume.

      Articole recomandate