Cod galben de ploi şi descărcări electrice pe teritoriu R.M.

chisinau

Astăzi în următoarele 3 ore în jumătatea de sud a republicii cu extinderea ulterioară în jumătatea de nord se prevăd ploi de scurtă durată însoțite de descărcări electrice, în orele de după amiază vor cădea averse puternice, izolat cu grindină și vijelie de pînă la 15-20 m/s.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, ploile continuă şi în următoarele zile. Luni, în Capitală vor fi 29 de grade ziua şi 17 grade seara. În regiunea de nord a ţării vor fi 26 de grade Celsius ziua şi 16 grade noaptea. Locuitorii din sudul Republicii Moldova vor avea 28 de grade Celsius ziua şi 28 de grade noaptea.

Marţi scăpăm de ploi. În Capitală vor fi 26 de grade Celsius ziua şi 16 grade noaptea. În regiunea de nord a ţării vor fi 25 de grade Celsius ziua şi 15 grade Celsius noaptea. În sudul ţării vor fi 27 de grade Celsius ziua şi 17 grade noaptea.

Miercuri, mercurul în termometre creşte până la 31 de grade Celsius. În Capitală vor fi 30 de grade ziua şi 16 grade Celsius noaptea. În regiunea de nord a ţării vor fi 29 de grade Celsius ziua şi 15 grade noaptea. În sudul ţării se vor înregistra 31 de grade Celsius ziua şi 17 grade noaptea.

      Articole recomandate