Cleopatra Stratan, locul 4 în topul „10 copii geniali ai lumii”

Cleopatra Stratan s-a clasat pe locul patru, într-un clasament întocmit de o publicaţie online, alături de alţi copii genii din Coreea de Sud sau Statele Unite.

Micuta artistă a intrat în acest clasament absolut deosebit întrucît a fost desemnată cea mai tînără artistă care la vîrsta de doar 3 ani a sustinut un concert live în fata unei audiente foarte mari. De asemenea, fetita a mai intrat în acest top pentru că a fost cel mai bine plătit tînăr artist dar si pentru că a primit un premiu MTV. În plus, Cleopatra a fost cea mai tînără cîntăreată ce a avut o melodie – „Ghită“ – ce a devenit hit într-o tară.

Clasamentul celor mai inteligenţi copii este condus de sud-coreeanul Kim Ung Yong, care a intrat în Cartea Recordurilor cu un IQ estimat la 210. La vârsta de patru ani, era capabil să citească în japoneză, coreeană, germană şi engleză. Pe locul doi se află americanul Gregory Smith, laureat al Premiului Nobel la doar 12 ani. Podiumul este completat de Akrit Jaswal, care, la vârsta de doar şapte ani, a efectuat o intervenţie chirurgicală.

      Articole recomandate