Clasificarea bărbaților moldoveni

Femeile mereu clasifică bărbații, cel mai des citind jurnale sau din auzitele prietenelor sau vecinelor, aceste clasificări fiind foarte depărtate de viața reală.

Iată o clasificare adevărată a bărbaților pe care îi întîlnim zi de zi pe bulevardele Chisinăului și pe ulițele înguste ale satelor moldovenești:

Bărbatul Hârciog
Acest tip de bărbați aduce totul acasă și nu aruncă nimic. El are un dulap, pe dulap cutii, în cutii cutiuțe mai mici. La bucătărie un pachet cu mai multe pachete. Hîrciogul nu are mașină, dar are garaj. El duce totul în garaj atunci cînd balconul este deja plin de lucruri nefolositoare care s-au strîns de-a lungul anilor.

minmalist-800x400 (1)

Bărbatul Gardă de corp
El își controlează mereu soția, o urmărește și-i adresează întrebările de genul: Unde te duci? Cu cine o să fii? Vor fi numai prietenele tale? Să mă suni cînd ajungi! Te voi aștepta la stație! El îi va citi toate mesajele.

El decide cum ea se va îmbrăca, îi va spune așa: o bluză și o fustă mai lungă. Din acest motiv, femeia lui deseori arată ca o pușcăriașă. Ea are dreptul la o singură plimbare pe zi, o dată în lună se întîlnește cu prietenele ei care îi povestesc cît de bine e la LIBERTATE. De regulă, femeile ajung la el din prostie.

Bărbatul cu năravuri vechi
La el pe banca din spate a automobilului e așternută o revistă iar telecomanda de la televizor este in polietilenă. El este copia fixă a fotografiei sale din pașaport. Este unicul din cunoscuții voștri care ține minte codul poștal.

Niciodată nu rade subsuorile și la saună merge cu ”ligheanul” său. Bărbatul cu năravuri vechi spală mașina la rîu în aceiași zi în care spală covoarele. Numărul de contacte sexuale coincide cu numărul copiilor.

Bărbatul Ursuleț de Pluș
Se îmbracă doar în hainele care îi plac femeii sale iar cînd ea vine zurlie el îi aduce un păhar cu apă și se uită cum ea doarme. Cînd vin părinții ei, el va dormi pe podea. Este foarte ușor să-i identifici: în orice restaurant nu ai fi sau cafenea el stă la ușa veceului, așteptîndu-și femeia cu geanta în mînă.

large4

Bărbatul blocat în ’90
Geacă din piele neagră, pantaloni negri, privire serioasă. Fumează LM Roșu căruia îi rupe filtru. E un adevărat brutal. Îi pare că a stat la dubă. Ascultă muzică cu o față inteligentă și în capul lui nu se întîmplă NIMIC. Nu contează cîți ani are, el mereu arată de 47.

Bărbatul Schwarz
El a fost slăbănog, fricos, la școală toți îl băteau și-l înjoseau, însă apoi el a aflat că există sală de sport. Schwarz a crescut, Schwarz vrea răzbunare!!! Alege femeile după caracteristica dacă are blender sau nu, pentru că el mereu are nevoie de blender pentru a mesteca acolo toate celea.

Are nevoie de femeie pentru a se folosi de bikinii ei la competiții. Ca regulă în pat Schwarz doarme, pentru că azi a fost un antrenament greu și mîine va fi un antrenament greu.

tumblr_static_arnold_2

Prieteni, nu clasificați pe nimeni, iubiți bărbații așa cum sunt!

***

Un material adaptat pentru bărbații din Republica Moldova, inspirat din monologul umoristului rus, Pavel Volya!

      Articole recomandate