Cina la înălţime, un nou lux permis pentru amatorii senzaţiilor tari (Foto)

cina la inaltime

Dinner in the Sky va fi primul restaurant suspendat din Las Vegas, pe care afacerista Janeen Hinden vrea să îl transforme într-o afacere de succes în SUA.

Dinner in the Sky este restaurantul unei antreprenoare din Las Vegas, SUA, care îşi invită clienţii să cineze la 54 de metri înălţime.

Janeen Hinden spune că lucrările pentru noua construcţie în forma unui turn „T” au început şi estimează că aceasta va fi gata până în aprilie. Restaurantul va avea până la 22 de locuri, iar acestea vor fi grupate în jurul unei mese imense suspendate.

Cred că va face furori în Las Vegas – capitala entertainmentului şi a artelor culinare. Sper ăa devină o atracţie de top în oraş„, a declarat Hinden.

Clienţii vor plăti câte 290 de dolari pentru o masă la restaurantul cu mese suspendate şi vor fi ataşaţi de scaune cu ajutorul unor harnasamente. Ei vor petrece aproximativ o oră la înălţime, savurând preparate delicioase cu vită, pui, peşte şi legume, însoţite de diverse deserturi.

Antreprenoarea a mai spus că intenţionează să extindă această afacere în New York, San Diego şi Hawaii, dacă va deveni profitabilă în Las Vegas. Acest concept de restaurant nu este nou, însă până acum nu a prins în America. Rămâne de văzut cât succes va avea acest proiect în valoare de 4 milioane de dolari, care va genera aproximativ 65 de locuri de muncă.

Dinner in the Sky Brussels 2012

Astfel de ideie fiind nu prima de acest gen după ce un belgian celebru a lansat un astfel de restaurant care a călatorit deja prin întreaga Europă, chiar şi in ţara vecină în România, Bucureşti , Mogoşoaia.

DINNER IN THE SKY - Montreal premier

 

Ai avea curajul să cinezi la un astfel de reastaurant ?

      Articole recomandate