Chișinăul își pregătește straiele de sărbătoare – Paște cu flori și decorațiuni luminiscente

Chișinăul își pregătește straiele de sărbătoare înainte de Paște: centrul orașului va fi ornamentat cu flori și circa 45 de instalații decorative speciale, sub forma de iepurași și ouă colorate.

Cu numai câteva zile înainte de una din cele mai importante sărbători creștinești, capitala Republicii Moldova va aborda o nouă înfățișare, mai proaspătă și mai luminoasă, spre încântarea locuitorilor și vizitatorilor săi, deopotrivă, relatează Publika.md.

Instalațiile luminoase care vor împodobi orașul, au fost achiziționate din România și vor constitui un element cu ajutorul căruia, administrația capitalei nădăjduiește să aducă o mică bucurie populației, cu prilejul Sărbătorilor Pascale.

Reprezentanții Lumteh intenționează să definitiveze lucrările în doar două-trei zile, pentru ca instalațiile pe LED-uri să poată fi aprinse oficial joi, după cum a declarat Anatolie Aparatu, coordonatorul acestei acțiuni, care a ținut să sublinieze, totodată, că acest gen de decorațiuni consumă foarte puțină energie electrică.

      Articole recomandate