Chişinău – Târgul de toamnă al carierelor vă invită la Malldova

Târgul carierelor – ediţia de toamnă 2014, va fi organizat la Chişinău, în incinta complexului comercial Malldova, în perioada 3-4 octombrie, cu intrare gratuită, în intervalul orar 10:00 – 17:00.

Evenimentul va reuni o serie de companii angajatoare de prestigiu, interesate să-şi completeze personalul cu tineri entuziaşti, dornici să obţină un loc de muncă pe măsura pregătirii lor.

TGCPrintre acestea, şi-au confirmat oficial participarea şi JTI, ProCredit Bank, Baker Tilly şi Fin Web, relatează Bani.md.

Târgul carierelor reprezintă o oportunitate deosebită pentru plasarea candidaturilor în vederea dobândirii job-ului mult dorit, mai cu seamă în condiţiile în care numărul tinerilor fără experienţă profesională care-şi caută un loc de muncă, a crescut în mod considerabil în ultimii ani.

Şansele ca un CV de tip „new-entry” să fie analizat de persoane competente, responsabile, fără a sfârşi boţit într-un fund de sertar, sunt fără îndoială maxime într-un astfel de context organizat, menit să faciliteze contactul direct între angajator şi potenţialul său angajat.

Evenimentul satisface aşadar exigenţa eliminării complete a birocraţiei în contextul recrutării de resurse umane valoroase şi a stabilirii unei relaţii armonioase şi constructive între cele două părţi interesate, purtătoare de beneficii reciproce.

      Articole recomandate