Chișinău: lorzii vinului vă invită la Vernisajul Vinului – 15 mai 2014

Cele mai prestigioase vinării, dar și micii producători – veritabili lorzi ai vinului din Republica Moldova, se vor reuni, joi, 15 mai, în Chișinău, la Vernisajul Vinului, ediția de primăvară 2014.

Este vorba despre un eveniment organizat de Wine of Moldova, care a anuntat oficial programul celei de-a VI-a editii a vernisajului ce se va desfasura in incinta Leogrand Hotel & Convention Center din capitala.

Editia actuală a Vernisajului vă va oferi posibilitatea să vă delectati cu muzică bună, să beneficiati de o initiere în arta degustării vinurilor si să aflati mai multe despre cultura consumului de vinuri de calitate”, informeaza organizatorii.

Aceasta editie este dedicata in exclusivitate categoriei de vinuri albe si rosè produse pe teritoriul Republicii Moldova, atat de companii consacrate in domeniu, cat si de vinificatorii mai mici, dar iscusiti, care au toate motivele sa se mandreasca pentru calitatea vinurilor lor.

Celebrate Spring

Pe durata desfasurarii evenimentului, organizatorii au inclus in program, nu numai degustarea celor mai fine si mai racoritoare vinuri, ci si ateliere dedicate initierii vizitatorilor in arta consumului acestei licori, atat de apreciate.

download

 

Fiecare oaspete va primi in dar un pahar inscriptionat cu brandul Wine of Moldova, care va completa in mod negresit, colectia celor ce au participat si la editiile precedente ale manifestarii”, se precizeaza in invitatia oficiala.

Iubitorii acestui gen de manifestare sunt asteptati asadar joi, 15 mai 2014, la Chisinau – Leogrand Hotel & Convention Center: rezervarile se pot efectua apeland numarul 069 944 661, iar pretul unui bilet este de 120 de Lei.

      Articole recomandate