Chişinău, eveniment grandios: Expoziţie Maşini de Lux

Chişinăul va găzdui sâmbăta, 28 iunie, la „Sala de Aur”, primul eveniment gradios dedicat maşinilor de lux: expoziţia celor mai elegante modele de bijuterii pe patru roţi, în cadrul Autorama 2014.

Manifestarea este organizată de Gentlemen’s Club Mister M şi îşi propune să aducă în prim-plan, elita automobilelor de lux existente în Republica Moldova, reunindu-le în cadrul unui salon exclusivist, marcat de rafinamentul şi performanţele bijuteriilor locale pe patru roţi.

Este vorba despre o iniţiativă care preconizează concentrarea a peste 20 de tipuri de splendide automobile, la nivelul unei expoziţii ce va oferi tuturor iubitorilor genului, ocazia de a admira şi o serie de exemplare de excepţie, precum un Mercedes-Benz 220S Coupe, din 1958, sau un Nissan Skyline – „Godzilla”.

Ce surprize ne-au rezervat organizatorii

Cu începere de la orele 15:00, aşadar, vizitatorii expoziţiei vor putea discuta direct cu proprietarii acestor exemplare deosebite şi vor putea participa la workshop-ul Elenei Potorac – frumoasa sirenă cu cosiţe de aur, împătimită de motoare şi viteză, care susţine că mulţi bărbaţi „ar trebui să înveţe şofatul de la femei”.

F1

Organizatorii au inclus, de asemenea, în program, şi o tombolă cu premii, alături de un bufet  „Whisky Culture”, care deşi nu încurajează consumul de alcool înainte de a porni la drum la volanul maşinii personale, va avea darul să destindă atmosfera şi să promoveze cultura spiritului legat de o băutură cu prezenţă aproape obligatorie în mai toate ambientele de lux.

Persoanele interesate să ia parte la acest eveniment de excepţie, îşi pot procura bilete online, accesând opţiunea de înregistrare aici.

Preţul unui bilet este de 199 de lei – dacă rezervarea se face înainte de data evenimentului – sau 249 de lei, dacă înregistrarea se efectuează chiar în ziua de 28 iunie, cu precizarea că doamnele şi domnişoarele beneficiază de un tratament special: pentru reprezentantele sexului frumos, intrarea costă 149 de lei.

      Articole recomandate