Chișinău: CCA dă undă verde unui nou post de televiziune – Realitatea TV

Chișinău: Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA) a dat undă verde lansării unui nou post de televiziune, care va începe să transmită programe prin satelit, încă din luna iunie: Realitatea TV.

Postul are drept obiectiv prezentarea unor programe cu caracter generalist-informativ, atat cu continut autohton, cat si international, la nivelul unei platforme media de mare impact in societate, cu inalte standarde calitative si profesionale, relateaza IPN.

„Realitatea TV” este o idee care merită atenţie şi sunt convins că va avea succes”, a declarat Dumitru Tira, administratorul noului post de televiziune, subliniind ca nu exista nici o legatura intre acest instrument media din Republica Moldova si cel cu denumire identica, din Romania.

Noul post va transmite non stop programe alcatuite din stiri, informatii, talk-show-uri, filme, emisiuni culturale si de divertisment, urmand ca Realitatea TV sa-si diversifice paleta de transmisiuni pe masura trecerii timpului, in functie de preferintele manifestate de telespectatori, prin analiza statistica a programelor care inregistreaza audienta sporita.

      Articole recomandate