Chișinău – Concert-iarmaroc în parcul Dendrarium, în scop de caritate

Chisinauenii vor avea ocazia sa se relaxeze la iarba verde, in perioada 31 mai – 1 iunie, in parcul Dendrarium, asistand la un concert-iarmaroc organizat de catre Asociatia DEBRA MOLDOVA.

Aceasta initiativa, marcata de prospetime si culoare, se va desfasura sub semnul unei actiuni de caritate, menite sa sustina eforturile depuse in vederea combaterii unei patologii deosebit de grave, cunoscute sub denumirea generica de „boala fluturasului”.

Este vorba despre ceea ce specialistii definesc drept „epidermoliza buloasa” – o boala genetica ce poate invada toate organele, provocand dureri cumplite persoanelor afectate.

Asociatia DEBRA MOLDOVA, fondata inca din anul 2011, sustine lupta impotriva acestei patologii si ajutorarea celor ce sunt afectati, carora le sunt distribuiti in mod egal, toti banii colectati din donatii.

DM In cadrul evenimentului din parcul Dendrarium, publicul larg este invitat sa se alature  eforturilor organizatorilor in acest context, bucurandu-se totodata de petrecerea unui  sfarsit de saptamana in aer liber, alaturi de artisti consacrati, tinere talente, colective de  dansuri si iluzionisti, ce se vor intrece sa ofere clipe de neuitat tuturor participantilor.

Iarmarocul hand-made, cu suveniruri si alte produse locale, va fi insotit de o terasa-bufet  improvizata in aer liber, unde vor putea fi servite bauturi racoritoare.

La eveniment vor participa si stilistii de la Studio Look STEFFANY, care vor executa coafuri si tunsori moderne tuturor celor dispusi sa doneze o suma simbolica pentru cauza  asociatiei.

Nu lipsesc nici premiile acordate in urma extragerii biletelor de tombola si inca multe alte surprize pe care organizatorii le pregatesc pentru vizitatori.

DEBRA MOLDOVA va asteapta asadar sambata 31 mai si duminica 1 iunie, la targul-iarmaroc din Buiucani, intre orele 12:00 si 19:00 – informatii suplimentare se pot obtine telefonand la numerele: 079 192 668 sau 069 291 843.

      Articole recomandate