Chișinău: Concert extraordinar de Dragobete, la Palatul Național Nicolae Sulac (Video)

 

61533_677158149013645_113072797_n

În ajunul sărbătorii îndrăgostiților, la Palatul Național Nicolae Sulac din Chișinău, se va desfășura, duminică 23 februarie, un concert extraordinar, sub semnul tradiționalului Dragobete.

Este vorba despre un spectacol inedit, oferit de unul din cele mai îndrăgite cupluri de artiști moldoveni, al cărui repertoriu este dedicat celui mai frumos sentiment care animă sufletele oamenilor – dragostea – Costi Burlacu și Corina Țepeș.

Interpreții vor fi acompaniați de formația Angry Band, evoluând alături de un grup de dansatori, a căror coregrafie este asigurată de Art Studio Repede.

Spectacolul va beneficia de un decor deosebit, inspirat din specificul sărbătorii dragostei în tradiția noastră populară, animat de efecte de lumină și o serie de alte surprize, pe care organizatorii le învăluie deocamdată în mister.

Anul acesta, renuntați la sărbătorile de import: va invităm să sarbatorim Dragobetele împreună, cu un spectacol așa cum v-ați dorit – live, cu muzicieni cu muzicieni de forță, , coregrafie inedită, regie faină, multe surprize și multă, multă dragoste”, au declarat cei doi artiști pe rețeaua de socializare Facebook.

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate