China se poate mândri cu un parc de distracţii în stil Transformers

Localizat în oraşul Jianxing, din provincia chineză Zhejiang, parcul de distracţii este format din sute de figurine Transformers, toate semnate de un singur artist numit Zhu Kefeng.

Impulsionat de pasiunea sa pentru roboţii Transformers, artistul chinez Zhu Kefeng, în vârstă de 49 de ani, alături de echipa sa de sculptori, a construit peste 600 de sculpturi cu personaje din seriile Transfomers, folosind numai materiale reciclate.

Aceştia au ales ca locaţie o fabrică abandonată din oraşul Jianxing, transformând-o în primul şi cel mai mare parc tematic dedicat roboţilor Transformers.

Artistul nu a spus multe despre creaţiile sale, în afara faptului că… „încă îmi amintesc bucuria pe care o aveam când mă jucam cu jucăriile din fier în copilărie şi am vrut să împărtăşesc această bucurie tuturor copiilor, aşa că am decis să construiesc acest parc de distracţii.”

China se îndreaptă spre epoca de a tehnologiilor contemporane . Sper că parcul oferă vizitatorilor, în special copiilor, nu numai fericirea, dar, de asemenea, spirite de dezvoltare  şi protecţia mediului.”  a spus artistul.

      Articole recomandate