Cerere în căsătorie cu ghinion. I-a cîntat iubitei la balcon cînd ea nu era acasă (Video)

fotoCerere in casatorie cu ghinion pentru un tanar din capitala. Acesta a vrut sa o faca pe Romeo si i-a cantat iubitei sale melodii sub balcon. Desi concertul a trezit toti studentii din camin, fata nu a mai aparut pe balcon, iar amorezul a aflat ca ea nici nu era acasa in acel moment.


Tanarul a vrut sa-si surprinda iubita si a organizat aseara un adevarat spectacol sub balcoanele caminului colegiului de medicina din Chisinau. Desi a strigat-o de nenumarate ori pe Maria, pentru a o cere in casatorie, aceasta nu a auzit, scrie protv.md

Insistentele baiatului au ramas fara raspuns. Maria nu a mai aparut. In schimb, muzica a trezit tot caminul de studenti si a pus pe jar politistii. Baiatul insa nu s-a lasat si a continuat sa cante.

Surpriza a fost cu ghinion chiar de la inceput, intrucat generatorul care trebuia sa asigure curentul pentru microfon si acompaniament nu pornea.

Igor spune ca a cunoscut-o pe iubita sa, Maria, in urma cu aproape un an, prin intermediul unui site de socializare. De atunci sunt impreuna, insa acum cateva zile s-ar fi certat.

      Articole recomandate