Cele șapte păcate capitale – colecția de bijuterii (Foto, Video)

Cine s-ar fi gândit că va veni o zi în care, cele șapte păcate capitale, se vor transforma în sursă de inspirație pentru realizatorii de bijuterii din cele mai intrigante?

Si totusi, iata ca surpriza unei colectii de exceptie, alcatuita din seturi inel-pandantiv, cu un design simbolic pentru fiecare din marile defecte omenesti, ne-a fost rezervata de Stephen Webster – unul din cei mai apreciati artisti din lume in acest sector.

Desfranarea, lenea, mania, lacomia, calicia, trufia si invidia, au devenit asadar protagonistele unei serii de accesorii innobilate cu pietre pretioase de o deosebita frumusete.

Vi le prezentam in cele ce urmeaza, intr-o galerie foto detaliata pentru fiecare set in parte, cu precizarea ca preturile unor astfel de piese spectaculoase, variaza intre 15 mii si 98 de mii de lire sterline, in functie de model, de tipul si numarul pietrelor pretioase care intra in componenta lor.

In afara diamantelor, din lista stralucitoarelor elemente decorative, fac parte si ametistele, safirele si rubinele, ca sa enumeram cateva din cele mai cunoscute, dar alaturi de acestea, se adauga si alte tipuri de pietre pretioase, cu denumiri si culori din cele mai exotice.

1.Desfranarea

02 01

2.Lenea

04 03

3.Mania

06 05

4.Lacomia

08 07

5.Calicia

10 09

6.Trufia

12 11

7.Invidia 

14 13Roxana Iorgulescu

 

      Articole recomandate