Cele mai stupide arestari din istorie

Unde-i lege, nu-i tocmeala! Suna stupid cand vine vorba din tara noastra, dar in Statele Unite ale Americii, cu siguranta nu este doar o vorba in vant. Acolo, bratul lung al legii actioneaza fara sa tina cont de infractiune sau varsta.

1. O americanca din Carolina de Sud a vrut sa-i dea fiului de 12 ani o lectie, insa a mers putin cam departe. Pentru ca pustiul a deschis cadourile de Craciun prea de vreme sifara permisiunea ei, femeia de 27 de ani a chemat politistii. Culmea e ca oamenii legii nu au amendat-o pe femeie pentru ca i-a pus degeaba pe drumuri, ci i-au pus catusele baiatului, pe care l-au acuzat de FURT!

 

2. Si mai stupid este cazul unui alt copil, de data aceasta un baiat in varsta de 13 ani, din Florida. Acesta a fost arestat de politisti pentru „intreruperea activitatii scolare”. Gazele au fost de vina! Mai exact, pustiul a scapat cateva vanturi in sala de clasa.

 

3. 28 de zile de detentie. E experienta prin care a trecut un american, care a avut ghinionul sa aiba acelasi nume cu un urmarit general. Dupa aproape o luna dupa gratii, Michael Terry a fost eliberat si a primit 120.000 de dolari despagubiri. Aventurile lui nu s-au oprit insa aici, pentru ca alti politisti l-au retinut, pentru exact acelasi motiv si a mai petrecut inca cinci zile in inchisoare! Acum, bietul om probabil se roaga sa nu fie tras pe dreapta pentru depasirea vitezei, pentru ca sigur va ajunge iar in arest!

 

4. Bulgarii de zapada i-au bagat la inchisoare pe doi studenti din SUA, care au sanse sa ramana dupa gratii pentru cativa ani buni. Tinerii se distrau

aruncand cu bulgari dezapada in masinile care treceau pe sosea. Au facut greseala sa nimereasca un echipaj de politie, fara marcaje, iar agentul de la volan n-a gustat gluma si i-a arestat pe loc, su acuzatia de „aruncarea de proiectile intr-un vechicul ocupat”. Oricat de stupid ar parea, cei doi studenti risca 5 ani de detentie.

 

5. La 88 de ani, o americanca a ajuns in puscarie, pentru ca a refuzat sa inapoieze o minge de fotbal aterizata in curtea ei. Obiectul apartinea vecinilor ei si nu era prima oara cand acest lucru s-a intamplat. Satula sa le arunce mingea inapoi sau sa-i vada pe copii la ea in curte, incercand sa o recupereze, femeia a luat atitudine. Chemati la fata locului, politistii au amenintat-o ca o vor aresta daca nu returneaza mingea copiilor. Deloc impresionata, femeia a ramas tare pe pozitii. La momentul cand cazul a ajuns in instanta, mingea se afla inca in proprietatea octogenarei.

      Articole recomandate