Cele mai stranii toalete din lume (Foto)

Cei ce călătoresc mult, au deseori prilejul să fotografieze ciudăţenii de pe toate meridianele lumii, dar o colecţie de imagini cuprinzând cele mai stranii toalete de pe Terra, poate că nu aţi văzut până acum.

Iata în cele ce urmează, câteva fotografii cât se poate de elocvente în acest sens: dacă unele formule surprind prin designul lor cu o certă notă de ironie, nu încercaţi să descifraţi în schimb, misterul care se află la baza construirii altora, în cele mai neaşteptate locuri.

Dacă ar fi să acordăm un premiu pentru originalitate şi spirit de conservare a ecosistemului natural al planetei, poate că pe primul loc al podiumului, s-ar situa toaletele amplasate pe oglinda lacului vietnamez din Halong Bay.

Sau poate că medalia de aur ar trebui să le revină celor ce au construit toalete în deşertul Sahara, ca să nu mai vorbim despre meritele artistice ale celor ce au împodobit toaletele chinezeşti din TianJing, cu ceramică din cea mai aleasă.

Cât despre ironicele opţiuni decorative ale proprietarilor localurilor unde se regăsesc vase de WC din cele mai bizare, ne abţinem de la orice comentariu – priviţi şi socotiţi:

F13

F16

F1

F2

FUNNY_TOILETS_LONMED_2549_07

FUNNY_TOILETS_LONMED_2549_04

FUNNY_TOILETS_LONMED_2549_06

F6

F7

F8

F9

F10

F11

F12

F14

F15

Sursa: hostelbookers.com

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate