Cele mai inspirate și amuzante urări şi mesaje de Paşte

Creştinii ortodocşi sărbătoresc Paştele duminică, pe 15 aprilie. Cei care vor să le trimită celor dragi felicitări sau mesaje de Paşte pot alege dintre urările legate de Sărbătoarea Învierii Domnului care circulă pe internet.

Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!


Sărbători fericite încărcate de lumină, seninătate, bucurie şi dragoste!


Căldură în suflet, familie reunită, sentimente împărtăşite, satisfacţie maximă şi baftă la ciocnit ouă!


Lumina Sfintei Învieri să îţi aducă bucurie, iubire şi o minune care să îţi schimbe viaţa în cel mai frumos mod posibil!


Sfânta sărbătoare de Paşte este un moment în care dragostea, pacea şi seninătatea se unesc în numele Domnului. Hristos a înviat!


Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!


E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit.


Bucuria vine din lucrurile mărunte, dragostea faţă de frumos vine din trăirile noastre. Trăieşte cu adevărat Învierea Domnului.


Abia aştept să ajung lângă voi, cei dragi sufletului meu. Până atunci aveţi grijă de voi şi faceţi curăţenie în casă şi în suflete. Se apropie Marea Sărbătoare a Învierii Domnului. Să o întâmpinăm aşa cum se cuvine!


Sufletul mi se umple de lumină gândindu-mă la sărbătoarea ce se apropie, la noaptea de Înviere, la mine şi la tine, la sentimentele ce ne apropie în fiecare zi tot mai mult! Hristos a înviat!


Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii!


Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!


Poate o să ţi se pară complet lipsit de originalitate, dar ştii că vorbele simple sunt şi cele mai frumoase. Aşa că Hristos a înviat!


Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!


Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!


Iepuraşul mustăcios e de Paşte norocos, nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte Fericit!

Acum, când Harul e iar cu noi, Şi îngeri peste fiecare casă, Iisuse te rugăm să vii … să stai cu noi la masă.

Sper să nu te ocolească iepuraşul nici anul acesta, deşi ştiu că nu ai fost atât de cuminte precum încerci să pari. Paşte Fericit!

Anul acesta iepuraşul să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi să nu uite să îţi dea şi plicul cu cei o sută de pupici de la mine. Paşte Fericit!

Primeşte de la Iepuraş un gând bun şi multă sănătate!

Un iepuraş tare dragălaş, a ieşit în cale, cu viteză mare, şi-ţi urează neîncetat: să ai Paşte Minunat, şi Hristos a Înviat!

Doi iepuraşi, ca doi copilaşi, au fugit peste imaş şi aduc în fuga lor vestea bună tuturor, că Hristos a Înviat, să ne ierte de păcat, iar noi de El de vom ascultă, sus în cer cu El vom sta, şi-om zbura pe-a lui aripă, că să nu ne fie frică. Amin!

Paşte fericit că iarbă e destulă!

Pe sălcii verzi şi flori de măr, Iisus să-ţi intre-n casă, sa-ţi lase-n inimă şi-n gâng lumina preţioasă!

      Articole recomandate