Cele mai frumoase mesaje cu care să îți surprinzi prietenii și pe cei dragi de Paști

mesaje de pasti

Sărbătorile de Paşte sunt un moment în care majoritatea oamenilor îşi amintesc de prieteni şi apropiaţi şi le trimit acestora mesaje.

Cu toţii am trimis mesaje de Paşte. Şi nu o dată am stat zeci de minute cu degetele pe butoanele telefonului ca să găsim cuvintele potrivite pentru aceste mesaje.

Indiferent că au temă religioasă sau s-au adaptat la vremurile moderne şi vorbesc de iepuraşi, mesajele de Paşte sunt o metodă de a-ţi aminti de prietenii uitaţi de la ultimele mesaje de Crăciun.

Dacă nu aveţi inspiraţie, iată câteva mesaje de Paşte pentru a vă ajuta:
Mesaje de Paşte în spirit religios:
„Pe salcii verzi şi flori de măr, Iisus Să-ţi intre-n casă, Să-ţi lase-n inima şi-n gând lumina preţioasă. Paşte Fericit!”

„Paşte mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate”

„Iepuraşul mustăcios e de Paşte norocos, nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pasca, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte fericit”

„În noaptea Învierii, când clopotele bat, cu lumânări aprinse, cu sufletul curat, să spunem împreună Hristos a Înviat! Paşte fericit!”

”Fie ca Sfânta Sărbătoare de Paşte să vă coboare în suflet minunea Învierii. Multă căldură, pace şi linişte în suflet. Hristos a înviat”

„Dumnezeu să vă ofere un curbubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas şi un răspuns la fiecare întrebare. Paşte fericit!”

„În noaptea de Înviere clopotele bat, iar eu îţi spun cu drag Hristos a Înviat”

Mesaje de Paşte haioase:

– Iepuraşul mustăcios, şi-a luat ciorapii pe dos, şi mi-a zis în două şoapte, să-ţi dau un mesaj de Paşte

– (mesaj pentru cei care sunt în plin program de slăbit) De Paşti să iei de poftă, nu să mănânci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame

– Să paştem cât mai mulţi, să paştem toţi de-o dată, chiar dacă iarba nu-i legală, măcar e tolerată

      Articole recomandate