Cele mai frumoase jonglerii fotografice în salsa fantezistă (Foto)

Despre abilitatea de a transforma fotografia într-un tărâm de poveste, utilizând instrumentele magice ale amicului numit Photoshop, s-ar putea spune multe, dar imaginea rămâne, totuși, cel mai expresiv avocat pledant.

Este ceea ce ne-am propus sa aducem in prim-plan, gratie unor cadre de exceptie, semnate Ionut Caras – unul dintre cei mai apreciati artisti romani in universul digital, ale carui creatii incanta publicul de pe toate meridianele lumii.

Ionut este un artist incredibil: preferatul site-urilor dedicate fotografiei si creatiilor suprarealiste in general, realizeaza fara odihna, noi si noi cadre de vis transpuse in tablouri de poveste, ale caror radacini par sa se infiripe undeva, la pragul dintre real si fantezie.

Perceptiile noastre asupra viselor acopera o plaja extrem de larga – de ce n-ar fructifica artistul aceasta oportunitate pentru a da expresie propriilor sale puncte de vedere si pentru a scoate in evidenta similitudinile si diferentele acestora fata de cele ale altor privitori?”, explica artistul conceptul care se afla la baza splendidelor sale lucrari.

Sa-i multumim asadar, lasandu-ne purtati pe valurile magice ale unei noi colectii care-i poarta semnatura si care speram sa va incante privirea cu farmecul ei special:

F8

F4

F

F11

F1

F2

F3

F4

F5

F7

F9

F10

      Articole recomandate