Cele mai frumoase 20 de săruturi ale anului 2013 (Foto)

kisUntitled-1

2013 a fost un an plin de evenimente mai mult sau mai puțin triste, dramaticesau fericite, plin de proteste, conflicte și dezastre naturale. Însă, în pofida tuturor lucrurilor, dragostea a fost prezentă chiar și în mijlocul evenimentelor mai nefericite.

Sărutul a fost cheia împăcării, a manifestării unei bucurii sau a dragodtei față de cealaltă jumătate. Multă lume s-a sărutat la proteste, la manifestații sau cu ocazia unui eveniment special.

Cei de la Mashable au prezentat fotografiile celor mai frumoase și profunde săruturi din anul 2013. Fiecare își are istoria și momentul său.

1. Sirena

Poza a fost făcută în februarie 2013, la acvariul din Sao Paulo, în timpul unui spectacol oferit de „sirena” Mirella Ferraz.

kis1

2. Sărbătorire

Un tunisian își sărută copilul în timpul unei manifestări de sărbătorire a plecării dictatorului Zine El Abidine Ben Ali.

kis2

3. Iron Man

Iron Man este sărutat în timpul unei prezentări de la International CES 2013 din Las Vegas.

kis3

4. Anul nou chinezesc

La o festivitate de la Templul Pământului din Beijing, un participant sărută un șarpe cu ocazia Noului An Chinezesc.

kis4

5. Sf. Valentin

Mai multe cupluri se sărută într-o piscină comună la o căsătorie multiplă din Lima, de Sf. Valentin. Peste 200 de cupluri s-au căsătorit în același timp.

kis5

6. Comemorare

O femeie sărută un suporter cu o mască a președintelui Hugo Chavez la o manifestare de comemorare a 24 de ani de la Revolutia din 1989.

kis7

7. Recompensă

Kadia Sy îl sărută pe Taylor Mead, un poet din Generația Beat. Sărutul a fost surprins când Mead s-a văzut nevoit să se mute din apartamentul în care a locuit timp de 34 de ani.

kis8

8. Un cuplu

Un cuplu se sărută pe Ramblas din Barcelona în timpul sărbătorii Sfântului George, când se obișnuiește ca baieții să ofere trandafiri fetelor, iar fetele oferă cărți băieților.

kis9

9. Alinare

Sora unui prizonier indian din Pakistan îi oferă un sărut de alinare soției prizonierului. Acesta a primit pedeapsa cu moarte pentru spionaj.

kis10

10. Ultimile clipe

Fiica unei femei bolnave de cancer la sân sărută mâna mamei aflată pe patul de moarte ântr-un spital din Teheran

kis11

11. Dragoste

Un cuplu de îndrăgostiți se sărută pe o bancă din Beijing.

kis12

12. Dragostea unui om celebru

Alec Baldwin își duce soția în brate și o sărută cu pasiune la festivalul de film de la Cannes.

kis13

13. Sărut din aer

Petra Nemcova trimite un sărut publicului de la premiera filmului All Is Lost, prezentat la festivalul de film de la Cannes.

kis14

14. Sărutul protestatarilor

Un cuplu se sărută în piata Gundogdu din Izmir (9 iunie), în timpul protestelor anti-guvernamentale din Turcia.

kis16

15. Sărutul unui învingător

David Wier din Marea Britanie, participant la Olimpiadele Paralimpice, își sărută fiul după ce a câștigat medalia de aur.

kis17

16. Concurs de săruturi

Festivalul Qixi, un fel de Ziua Îndrăgostiților în varianta chinezească, sarbatorit de 2600 de ani. Cu aceasta ocazie, anual au loc și concursuri de sarutat.

kis18

17. Peștișorul de aur

Pe 14 august Taiwanul a oferit cadou Olandei mai mulți pești koi cu ocazia începerii festivalului Holland Koi Show, cea mai mare expozitie de pești koi din lume.

kis19

18. Ca altădată

Veteranul de război Jerry Yellin și sora medicală Gloria Bullard reconstituie celebrul sărut din Times Square.

kis20

19. Sărut – manifestare

Un bărbat încearcă să împiedice un cuplu care se sărută în fața parlamentului marocan. Gestul face parte dintr-un protest împotriva arestării și judecarii a trei adolescenți care au încălcat „decența publica”, postând pe Facebook poze cu doi dintre ei sărutându-se.

kis21

20. Sărut de Ziua Morților

În America Latină de Ziua Morților oamenii obișnuiesc să viziteze mormintele celor apropiați. Tinerii din Brazilia organizează cu această ocazie și un Zombie Walk. Cei doi tineri se sărută înainte de o astfel de paradă.

kis22

Vitali Cipileaga

      Articole recomandate