Cele mai bune momente difuzate la “Românii au talent” în show-ul de ieri seara (Video)

romanii au talent 22 martie

Trucurile de magie, dansatori şi cântăreţi sunt doar câteva dintre talentele care au urcat aseară pe scena de la  ”Românii au talent”.  Concurenti care mai de care mai diferiţi au făcut show la superlativ în cea de-a treia ediţie din acest sezon a emsiunii  ”Românii au talent”.

Andrei Crăciun are 22 de ani şi este din Oradea. A urcat pe scena de „La Românii au talent” pentru că vrea să arate că poate reuşi să uimească lumea cu magia lui. A impresionat pe toată lumea cu spectacolul lui şi a reuşit să treacă în etapa următoare cu trei de DA.

Programator în viaţa de zi cu zi, magicianul Andrei Crăciun i-a “citit” gândurile Andrei, s-a jucat cu simţurile lui Smiley şi ale lui Pavel.Băiatul l-a făcut pe Bartoş să simtă că cineva îl atinge pe nas, deşi nimeni nu era lângă el. Şi Smiley a mărturisit că a simţit că cineva îl bate pe mână în timp ce de fapt, Bartoş era atins.

Andrei a impresionat juriul cu numărul de magie şi a primit trei de DA. ”Eu cred că el ştia răspunsurile noastre dinainte de a se prezenta la preselecţie”, a spus Andi.

Aplauzele au curs pentru Momo, un dansator exterm de talentat, dar şi un actor foarte bun, acompaniat de manechinul “Eva” şi de cei 4 “mascaţi”. Cei cinci au oferit un moment artistic unic la “Românii au talent” prin dansul plin de sensibilitate şi încărcătură emoţională.

”Ne-aţi omorât-o pe Andra, nu mai respiră”, a glumit Andi Moisescu, adăugând că ”momentul a fost o binecuvântare, incredibil cât aţi reuşit să însufleţiţi manechinul voi patru”. Andra s-a ridicat în picioare şi a aplaudat timp de câteva sercunde.

Ritm, pericol şi spectaculozitate, de toate a avut numărul lui Roland, care a ţinut cu sufletul la gură o ţară întreagă, mai ales în momentul în care a trecut cu roata bicicletei peste abdomenul iubitei sale la fel de curajoase.

Eu ştiam sigur că tu exişti undeva pe Pământul ăsta şi mă întrebam doar când o să vii în faţa noastră”, i-a spus Andi lui Roland Chis, multiplu campion naţional la bike trial.

În sfârşit mi-a fost dat să văd un număr foarte bun„, a spus Mihai Petre, după care s-a ridicat în picioare. Băiatul a primit trei de „Da” de la juriu.

Adolescentul de 17 ani din Bacău este coleg de clasă cu Narcis Ianău, iar vineri seară a arătat că este un talent extraordinar, smulgând ropote de aplauze.

Vocea băiatului a fascinat juriul şi publicului, care s-a arătat fascinat de prestaţia lui Cosmin Berzintu. Adolescentul de 17 ani din Bacău este coleg de clasă cu Narcis Iustin Ianău, locul trei la „Românii au talent” şi participantul României la Eurovisioan 2013.

Laudele au curs la final. „Bravo, ai readus pielea de găină la masa juriului! Îţi mulţumesc că ne dai ocazia să spunem da„, a declarat Andi Moisescu. „Unde ai fost până acum? Eşti foarte, foarte bun. Îmi doresc ca talentul tău să ajungă până în finală”, a spus şi Andra. „Din tot sufletul, da. Este o voce specială. Sunt foarte rari oamenii ăştia şi trebuie să-i preţuim„, a încheiat Mihai Petre.

Marcu Alexandru si-a facut o intrare spectaculoasa pe scena de la “Romanii au talent“: a coborat pe o franghie. Dupa ce i-a pus pe spectatori sa arunce o minge verde prin sala si sa aleaga o carte, Marcu Alexandru i-a intrebat pe jurati daca vor sa schimbe cartea, iar acestia au ales un trei de trefla.

Tanarul a scos apoi un pachet de carti alb, neprintat. A intins cartile pe masa, iar pe ele era scris negru pe alb: trei de trefla. “Esti foarte bun”, i-au spus Andra si Andi. Marcu Alexandru merge mai departe la “Romanii au talent” cu trei de “da”.

      Articole recomandate