Cele mai bune momente difuzate la „Românii au talent” în show-ul de 1 Martie (Video)

juratii

Trucurile de magie, numere de contorsionism, imitatori, dansatori şi cântăreţi sunt doar câteva dintre talentele care au urcat aseară pe scena de la  „Românii au talent”.  Concurenti care mai de care mai diferiţi au făcut show la superlativ în cea de-a treia ediţie din acest sezon a emsiunii  „Românii au talent”.

Un băiat de 13 ani din Bucureşti a primit trei de „da” de la juraţi, după ce a lăsat sala de la „Românii au talent” cu gura căscată. Puştiul a cântat impecabil piesa „Rolling In The Deep” a celebrei Adele.

Jean Claude, fără Van Damme„, aşa cum s-a prezentat puştiul la începutul numărului, a impresionat juriul cu o piesă extrem de grea din repertoriul lui Adele. După ce a primit trei de „da”, băiatul a recunoscut că cel mai frică i-a fost de Mihai Petre.

Mihai Ştefan din Iaşi i-a făcut pe cei trei juraţi de la „Românii au talent” să râdă cu gura până la urechi. Băiatul a venit la concurs cu un număr unic.

Ieşeanul i-a imitat perfect pe actorul Florin Piersic şi omul de afaceri Gigi Becali. Atât vocea, cât şi gesturile celor doi au fost imitate impecabil de Mihai Ştefan. Juriul şi întreaga sală au râs cu gura până la urechi de reprezentaţia puştiului.

„Eşti primul care m-a impresionat. Sunt convins că o să ajungă un mare actor„, i-a spus Mihai Petre. Mihai Stefan a primit din partea juraţilor cei trei de „da”.

”Bufonul” Vlad Grigorescu, aşa cum se auto-intitulează, a surprins asistenţa cu o “poveste” magică: pornind de la arhi-cunoscutul truc al cărţilor de joc, magicianul a istorisit în versuri comice “basmul”  fetei de împărat care a fugit de-acasa cu “bufonul”, nu cu prinţii peţitori, folosind pentru ilustrare toate cărţile din pachet.

Cam aşa trebuie să arate un număr de magie”, l-a felicitat Andi pe concurent, iar ceilalţi juraţi de la Românii au talent l-au răsplătit fiecare cu câte un “Da” hotărât.

Ana Munteanu, o tînără de 27 de ani din Chişinău, a transmis un mesaj emoționant, dedicat tuturor celor care sunt departe de țara natală.

Lector la Academia de Arte din Chișinău, Ana a spus cu ajutorul unei table cu nisip, prin ”sand art – arta desenării cu nisip”, o poveste impresionantă, pe fundal auzindu-se cântecul Mariei Tănase, ”Cine iubește și lasă”.

Tânăra a reușit să smulgă cu istoria ei tulburătoare lacrimile celor din public, iar Andra, Andi și Mihai au rămas muți de umire, lăudându-i la final talentul excepțional astfel ea a trecut în următoarea etapă cu trei de “DA”.

      Articole recomandate