Cele cinci tipuri de oameni pe care este obligatoriu să-i eviți pe Facebook

Huffington Post a realizat o listă cu cele 5 tipuri de oameni cu care ar trebui să eviți să te împrietenești pe Facebook.

1. Străinii

De cînd erai mic părinții tăi ți-au spus să nu ai contact cu ei. Unul din cinci utilizatori se împrietenețte pe Facebook cu necunoscuți  E mult mai OK să apeși butonul de subscribe.

2. Oamenii care trimit cereri de prietenie oricui

Nu este o idee bună să-i adaugi în lista ta pe utilizatorii care obișnuiesc să se împrietenească cu toată lumea, inclusiv cu străinii. E de evitat pritenia cu astfel de oameni.

3. Foștii prieteni ai persoanei iubite

Nu este OK să te împrietenesti cu ei. Nu exista o explicație logică pentru treaba asta. O lași pe acea persoană să vadă anumite lucruri pe care le faci tu în prezent cu persoana iubita. Și nu e tocmai OK.

4. Șeful tău.

Poti să postezi o poza cu tine rupt de beat și tocmai erai în concediu medical. Nu e tocmai OK. Au existat o gramadă de cazuri celebre ale unor persoane care au fost concediate din cauza ca au postat poze indecente sau mesaje nepotrivite pe Facebook, neglijand faptul ca și superiorii lor le pot vedea.

5. Utilizatorii care promovează orice

Ar fi mai bine să-i eviti pe utilizatorii care fac PR pentru o trupă muzicala sau care iți spun cît de bun a fost un produs pe care l-au mâncat la micul dejun.

 

      Articole recomandate