Cele 3 prestații ale basarabenilor care au ridicat sala în picioare la „Românii Au Talent”

basarabeniGhenadie Rotari, Cornelia Tihon și Mircea Palamari au facut senzatie ieri la „Românii Au Talent”. Cei 3 moldoveni merg în următoarea fază a concursului dupa ce au impresionat juriul dar si intreaga sala.

Mircea Palamari a fost selectat pentru următoarea etapa a concursului după ce a impresionat juriul și publicul prin dansul său hip-hop electric boogie.  Mihai Petre, membru al juriului, a spus că îl vede pe moldovean în finală. Toată sala a aplaudat din picioare dansul lui Mircea Palamari.

Ghenadie Rotari, tânăr din R. Moldova, a pus pe jar membrii juriului. Acesta a impresionat prin modul în care a cântat la acordeon.  Andi Moisescu, mebrul juriului, l-a laudat pe Rotari: „Să fii sigur că e ceva de sus. Parcă l-am ascultat pe Richard Galliano„, celebrul acordeonist francez.

Prezența Corneliei Tihon, originară din R. Moldova, a fost apreciat drept cel mai sexy moment folcloric de la emisiune, scrie Unimedia. Tânăra, pe lângă faptul că este foarte frumoasă, poate cânta la peste 20 de instrumente. Aceasta a și făcut o demonstrație.

După audierea numărului, Andi Moisescu a spus: „O să fiu foarte sincer, o să votez cu folclorul de dincolo de Prut”. Un al membru al juriului, Mihai Petre, a declarat că „acesta a fost cel mai sexy moment folcloric de la Românii au Talent”.

      Articole recomandate