Cel mai scurt, dar adevărat test de personalitate

E simplu! La prima vedere ar părea un test de personalitate înzestrat cu o doză mare de umor, dar acest test iți va spune exact ce fel de personalitate ești tu. Ascultă-ți eul interior și alege între:

1. Roșie sau castravete?

2. Pepene verde sau pepene galben?

Rezultatele testului:

* Castravete și pepene galben 

Această alegere este caracteristică, de obicei, mai mult bărbaților decât femeielor. Bărbații acestui tip de personalitate sunt curajoși și serioși. Ei rar sunt influențați și nu sunt supuși alcoolismului. Printre ei se găsesc mulți sportivi și iubitori de a călători. Persoanele acestui tip de personalitate deseori au scopuri mari și ușor dobândesc ceea ce doresc. Dar persistă și unele părți negative, cum ar fi lipsa de romantism.

Femeile acestui tip sunt deseori ocupă posturi înalte la locul de serviciu, dar în viața familială sunt neajutorate ca un mic copil: gatesc rău, nu poate dirija cu bugetul, nu-i place să spele vesela, dar într-o astfel de femeie bărbatul va găsi un bun prieten.

* Castravete și pepene verde

Oamenii acestui tip mereu simt o comfuzie. Liniștea lor exterioară ascunde cu sine o mare presiune lăuntrică. Despre bărbații acestui tip se poate spune că sunt cu adevărat imprevizibili. Cu asemenea oameni traiești de parcă te-ai afla în vîrful unui vulcan, niciodată nu știi la ce să te aștepți sau ce idei îi trec prin cap.

Ce ține de femei, acestea niciodată nu vor începe o ceartă din cauza unor lucruri simple și neînsemnate. Ba din contra, ea le adună și ți le spune pe toate odată.

Totuși, oamenii acestui tip sunt foarte creativi și artistici. Au o logică bună, deseori oamenii acestor tip pot fi  savanți sau inventatori.

* Roșie și pepene verde

Acest tip de oameni sunt veseli și activi. Ei sunt foarte comunicabili, dar nu sunt mereu monotoni când conversează, deseori caracterul lor explozibil duc la o ceartă. Bărbaților acestui tip le place foarte mult să mănînce și sunt lenoși.

Femeile acestui tip sunt emoționale, iubesc animalele, alături de ele mereu simți căldură și bunătate. Nu sunt bune la secrete și mereu spun ce gândesc.

Calitățile de bază ale acestui tip de oameni sunt: sinceritatea și ingeniozitatea.

* Roșie și pepene galben

Oamenii acestui tip de personalitate sunt echilibrați, tactici și liniștiți și au o slăbiciune pentru lucrurile frumoase. Bărbații sunt feminini, deseori oamenii acestui tip pot fi pictori, muzicieni. În general acești oameni iși au sufletul deschis artei. Unii bărbați se dovedesc a fi egoiști.

Femeile acestui tip se îndrăgostesc rapid și sunt ușor de uimit sau cucerit. Dacă cauți o soție bună, femeile acestui tip sunt ideale.

      Articole recomandate