Cel mai scump accident rutier a fost provocat de o blondă!

O blondă a reuşit să provoace un accident de maşină extrem de scump, date fiind autoturismele implicate: un Bentley, un Mercedes, un Ferrari, un Porsche şi un Aston Martin.

Sute de turişti s-au strâns ca la urs în centrul statului Monaco, nu pentru prinţul Albert, ci pentru o blondă care a reuşit să facă praf nu mai puţin de 5 maşini de sute de mii de euro.

În accidentul auto, care s-a petrecut în Monaco, au fost implicate cinci maşini: un Bentley, un Mercedes, un Ferrari, un Porsche şi un Aston Martin.

Femeia se afla la volanul unui autoturism Bentley Azure, în valoare de 250.000 de lire. Prima oară a zgâriat un Mercedes S Classe de 75.000 de euro, apoi a „atacat” un Ferrari F430 de 140.000 de lire, un Aston Martin Rapide de 140.000 de lire şi un Porsche 911 de 80.000 de lire.

Pagubele totale se ridică la suma de 40.000 de lire (45.300 de euro), după ce autoturismele Ferrari, Aston Martin şi Porsche au avut nevoie de aripi frontale noi şi bare de protecţie. Maşina blondei are nevoie de reparaţii în partea din faţă, cât şi de schimbarea uneia dintre uşi.

Cum a reacţionat blonda vinovată? S-a blocat şi a rămas nemişcată în maşină.

      Articole recomandate