Cel mai relaxat concurent american de la „Vrei să fii milionar” (Video)

Americanul John Carpenter a uimit o lume întreagă când şi-a sunat tatăl înainte de întrebarea care urma să îl facă milionar. Află ce i-a spus John tatălui său la telefon.

John Carpenter este prima persoană din SUA care a reuşit să răspundă corect la toate întrebările de la emisiunea „Vrei să fii milionar”. Întrebarea finală cerea identificarea lui Richard Nixon ca fiind preşedintele care a apărut în „Laugh In”. Acesta a şi fost momentul în care a dorit să îşi sune tatăl.

Marea uimire a lumii întregi a fost atunci când John nu i-a cerut tatălui său un răspuns la întrebarea finală, ci l-a anunţat că va câştiga premiul cel mare.

Lumea l-a perceput atunci ca fiind arogant, mai ales că nici nu folosise nicio variantă ajutătoare.

„Îmi pare rău că am fost înţeles ca fiind arogant. Am vrut să sun un prieten, m-am gândit că ar fi un moment amuzant, nu deranjant”a mărturisit John Carpenter.


Concurentul a recunoscut că a avut noroc de întrebări uşoare.

După concurs, John Carpenter a preferat să se retragă în casa lui din Connecticut. Nu şi-a dorit o viaţă în lumina reflectoarelor. Nici jocurile de acest tip nu l-au mai atras. Milionul de dolari i-a asigurat o viaţă decentă şi liniştită.

      Articole recomandate