Cel mai rău copil din lume? L-a ameninţat pe Moş Crăciun cu moartea!

O fată a ameninţat că îl va ucide pe Moş Crăciun dacă nu va primi darurile pe care i le solicită într-o scrisoare.

Mekeeda Austin, în vârstă de 13 ani, a transmis darurile pe care le doreşte într-o scrisoare, spunând că îl va omorî pe acesta, alături de renii săi, dacă nu va primi măcar două dintre cadourile pe care le-a solicitat, informează Daily Mail.

Ea a mers chiar mai departe cu ameninţările, susţinând că îi va urmări pe renii acestuia, îi va găti şi va împărţi carnea lor săracilor în ziua de Crăciun.

Mama fetei, Tracey Austin (40 de ani), a rămas uluită de scrisoarea pe care Mekeeda i-a trimis-o Moşului. Ea îi solicita acestuia un Blackberry, o bluză creată de designerul Laura Knitted, adidaşi Converse, ochelari de soare, bani şi… să-i aducă, în carne şi oase, unul dintre cântăreţii Justin Bieber sau Austin Mahone.

Tracey Austin a anunţat că nu o va pedepsi pe fiica ei şi că va încerca să-i împlinească dorinţele de Crăciun:”Nu vrei să o superi pe Mekeeda. Când am aflat prima dată de scrisoare, mi s-a părut amuzantă, dar acum realizez că mai bine i-aş cumpăra ce îşi doreşte, nu vreau să-l omoare pe Moş Crăciun”, a declarat ea. „Ştiu că sună ca şi cum ar fi răsfăţată, dar îmi place să-i iau fetei mele ceea ce vrea şi, aşa cum am spus, nu vrei să o superi”, a continuat femeia.

      Articole recomandate