Cel mai “nebun” cuplu de pe YouTube. 150 de milioane de oameni urmăresc farsele pe care şi le fac unul altuia

Daily Mail publică un material despre cel mai „nebun” cuplu de pe YouTube, format din doi tineri care îşi fac farse reciproc, le filmează şi le postează pe site.

Totul a început în 2007, când Jesse Wellens a pus-o pe prietena lui, Jeana, să mănânce o linguriţă de scorţişoară şi a postat reacţia ei amuzantă pe YouTube.

Tânăra nu s-a lăsat mai prejos şi s-a răzbunat, lovindu-l pe prietenul ei cu o tavă în cap. „M-am enervat când milioane de oameni au văzut cum m-am înecat cu scorţişoară, aşa că m-am gândit să-l pun şi eu pe Jesse pe internet”, explică Jeana.

Au urmat alte 100 de farse pe care Jesse şi Jeana şi le-au făcut unul altuia, acestea fiind urmărite de peste 150 de milioane de oameni pe YouTube.

Daily Mail scrie că, la început, farsele erau destul de simple, dar în timp au devenit din ce în ce mai complexe, Jesse şi Jeana pregătindu-se uneori şi zile întregi pentru ele.

Una dintre cele mai complexe farse a fost cea în care Jeana l-a făcut pe Jesse să creadă că îl înşală. Fata a cumpărat mai multe haine bărbăteşti, dar şi un parfum, şi s-a băgat în pat alături de o păpuşă, chiar când ştia că prietenul ei trebuie să vină dintr-o delegaţie.


Jesse a intrat în casă şi s-a înfuriat teribil în momentul în care a simţit un parfum străin şi a văzut hainele bărbăteşti împrăştiate prin casă. El a dat buzna în dormitor şi a răvăşit aşternuturile, moment în care prietena lui a izbucnit în râs.

Toate farsele pot fi urmărite pe canalul de YouTube „prankvsprank”.

      Articole recomandate