Cel mai lung examen din lume din cauza unei profesoare aflată într-o avansată stare de ebrietate

Câţiva studenţi de la Universitatea de Stat din Kazan au avut parte de o experienţă traumatizantă. Au intrat în examen pe 26 iunie, la ora 10, şi au părăsit sala în ziua următoare, la ora 9, adică după exact 23 de ore.

Motivul? Lectorul care îi superviza, Landysh Zaripova, aflată într-o avansată stare de ebrietate, nu le-a permis nici măcar să se ridice de pe scaune, darămite să meargă la toaletă, ţinând morţiş ca studenţii să asculte cu mare atenţie poveştile sale de viaţă şi modul în care a cunoscut succesul în afaceri.

Profesoara mai ieşea din când în când din sală, dar asta numai pentru a mai bea şi ca să se odihnească. Când revenea, duhnea a vodcă„, au povestit studenţii epuizaţi presei tabloide din Rusia.

Zaripova s-a apărat, eclarând scurt cotidianului rus L!fe News, citat de Daily Mail: „Credeţi că eram atât de proastă încât să beau în timpul examenului? Totul nu este decât o încercare de răzbunare a unor studenţi mediocri!

În apărarea profesoarei a sărit şi decanul facultăţii de Fizică din cadrul Universităţii de Stat din Kazan, Albert Aganov: „Aş fi concediat-o imediat dacă se demonstra că a băut. Însă, chiar dacă acuzaţiile ar fi fost reale, concedierea ar fi fost imposibilă pentru că profesoara are un contract pe cinci ani cu universitatea noastră.

      Articole recomandate