Cel mai longeviv spectacol împlinește azi 20 de ani

chirita2

Pe 26 decembrie 1993, pe scena Teatrului Eugene Ionesco, avea loc premiera comediei „CHIRIȚA ÎN PROVINCIE”, în regia lui Petru Vutcarau, cu Igor Chistol în rolul Chiriței.

S-a jucat cu mare success timp de peste 10 ani, iar în 2007, după o pauză de câțiva ani, spectacolul s-a reluat, de data aceasta cu Veaceslav Sambriș în rolul central. Din 2013 ‘coana Chirița ot Bârzoieni este a lui Valeriu Pahomi. Mereu actual, cu umor debordant și cu o abundență de situații și aluzii la realitățile social-politice ale vremii, cel mai longeviv spectacol din R. Moldova se joacă și astăzi cu sălile pline, chiar și după 20 de ani.

Puteți revedea spectacolul în acest weekend, pe 27, 28 și 29 decembrie, de la 18:30. Cei cu numele de Chirița, Chira, Chiralina se bucură de bilete la jumătate de preț. După fiecare spectacol, în holul Teatrului, are loc Balul Chiriței, cu vin spumos și plăcinte calde și sesiune foto cu actorii. În perioada sărbătorilor toți spectatorii participă la o tombolă organizată după fiecare spectacol, având ocazia să câștige diverse premii, iar în finalul campaniei de sărbători va fi extras marele premiu – o vacanță la munte pentru două persoane.

De asemenea, Teatrul Eugene Ionesco le propune fanilor săi un serviciu absolut unic: Sectorul-Café, un sector confortabil și chic, cu măsuțe pentru două persoane și meniu festiv. Biletele la spectacolele TEI pot fi cumpărate și online pe iticket.md sau comandate direct la domiciliu. Pentru mai multe detalii și rezervări de bilete, sunați la (022) 233.833

Site: www.tei.md

      Articole recomandate