Cel mai „grijuliu” tată din Marea Britanie

Un bărbat din Marea Britanie a fost surprins de jurnalişti în timp ce-şi plimba copilul în cărucior pe faleza măturată de valuri uriaşe.

În Marea Britanie, inundaţiile din ultimele zile fac ravagii. Cu toate acestea, foarte mulţi oameni nu au ţinut seama de avertizările meteorologilor şi de sfaturile autorităţilor şi s-au încumetat la plimbări pe malul mării. Un caz de acest fel este a unui tată fotografiat în timp ce-şi împingea bebeluşul într-un cărucior sub valurile imense, relatează Daily Mail. „Este oare cel mai prost om din Marea Britanie?”, s-au întreabat jurnaliştii britanici.

Valurile uriaşe măturau plaja Sunderland, din nord-estul Angliei, când bărbatul şi-a scos copilul la o plimbare cu căruciorul. Incidentul a avut loc în cursul ziei de ieri şi nu este un caz singular. Un bărbat de 64 de ani a murit în timp ce pescuia la gura unui râu din nordul ţării, iar o fetiţă de 13 ani, mai norocoasă, a fost găsită de autorităţi după ce a dispărut în timp ce-şi plimba câinele pe plajă.

Pescarul a murit după ce a fost doborât de valuri luni după-amiaza în regiunea North Yorkshire, iar o fetiţă care a scăpat ca prin minune cu viaţă, se afla pe o coasta din sud-vestul Angliei, în regiunea Cornwall.

      Articole recomandate