Cel mai frumos gol al mileniului în faţa celor mai buni fani (Video)

În fiecare weekend, sau etapă de competiţie, fie campionate interne, Liga Campionilor, Europa League, meciuri între selecţionate naţionale sau doar sesiuni de antrenamente, mereu avem parte de momente inedite, de goluri spectaculoase, care se înscriu în noi pagini de istorie.

Dar astăzi vă vom vorbi despre un altfel de gol, iar titlul este unul potrivit pentru situaţia care a avut loc la ultimul meci al lui Chelsea Londra din acest sezon. Al unui puşti, care mingea îi trecea de genunchi şi pe care abia o ridica de la gazon.

Este vorba despre copilaşul de doar 2 ani al portarului lui Chelsea Londra, Ross Turnbull, care sub privirile a mii de fani, a luat balonul şi a plecat cu el către poartă, după care a şutat spre plasa porţii, mingea a trecut linia de gol, iar fanii din tribune au aplaudat şi scandat urale pentru micul fotbalist, scrie jurnal.md.

Nici puştiul nu a rămas mai prejos, ridicând ambele mâini în sus, în semn de mare victorios, timp în care suporterii au început din nou să-l aplaude.

      Articole recomandate