Cel mai emoționant experiment video. Un copil îngheață la stație. Tu ai da haina de pe tine pentru el? (Video)

copil02

Cât de bunăvoitori suntem fiecare dintre noi? Cât de multe sacrificii am face pentru a ajuta pe altcineva? Am fi gata să dăm haina de pe noi doar pentru că altcuiva îi este frig? Păi bine, unii prin gesturile lor au răspuns că DA!

Oslo, Norvegia. O zi obișnuită. La o stație un băiețel de 11 ani, Johannes Lønnestad Flaaten, stă îmbrăcat în niște haine sumare. Vizibil îi este frig și tremură. În jur oameni. Mai maturi, mai tineri. Aceștia văd băiatul și încearcă să îl ajute. Unii chiar se dezbracă și îi oferă haina copilului. Emoționant și suficient cât să faci o deducție: pe lume mai sunt oameni cărora le pasă.

Toată această descriere este un experiment social, realizat la inițiativa lui Synne Rønning, care face parte din campania de caritate destinată pentru a colecta bani pentru copiii din Siria. Campania denumită SOS Barnebyer este parte a SOS Children’s villages și are drept scop ajutorarea copiilor din Siria.

 ”Cât am filmat acest filmuleț doar trei persoane nu mi-au oferit haina lor, dar au fost mult mai mulți oameni care mi-au oferit-o. Există foarte mulți oameni minunați”, a spus Johannes. Băiatul a participat în cadrul experimentului în calitate de voluntar.

Vitali Cipileaga

      Articole recomandate