Cel mai bun loc de muncă din lume în 2012

Cei mai mulţumiţi angajaţi din lume lucrează la Facebook, potrivit unui sondaj anual citat de NBC News.

Acesta este a doua oară în ultimii trei ani în care compania lui Mark Zuckerberg iese pe primul loc în clasamentul Glassdoor.com, site-ul unde angajaţii din lumea întreagă dau o notă companiilor pentru care lucrează.

Anul acesta, reţeaua de socializare a primit un calificativ final de 4,7, dintr-un interval de la 1 la 5, ceea ce înseamnă că angajaţii sunt „foarte mulţumiţi” de job-ul lor.

Mai mult, rata de aprobare a lui Mark Zuckerberg în rândul subalternilor a crescut de la 90%, cât era în 2011, la 99%, popularitate rară, de care se bucură un club exclusivist de lideri de companii, din care făcea parte şi Steve Jobs, scrie sursa.

Pe locul doi în clasamentul locurilor de muncă este McKinsey & Co., urmată de Riverbed Technology şi Bain&Co, aceasta de urmă fiind pe prima poziţie anul trecut.

În cealaltă extremă a topului, pe poziţia 50, se află Starbucks, cu un rating de 3,8. Anul trecut, Starbucks s-a clasat pe locul 34, ocupat acum de Apple, care a căzut dramatic de pe locul 10.

Multe companii cunoscute din domeniul tehnologiei au rămas în afara topului, înte ele şi HP, Netflix şi Groupon, mai scrie sursa.

      Articole recomandate