Cei mai bogati copii din lume

Unii s-au îmbogăţit singuri, alţii s-au născut cu averi considerabile iar aţii au câştigat o mulţime de bani. Este dificil de estimat care dintre ei este cel mai bogat, relatează Celebritynetworth, dar iată aici câţiva copii care nu trebuie să-şi facă prea multe griji despre cum vor avea grijă de părinţi la bătrâneţe.

Emma Watson, devenită celebră prin rolul în care a interpretat-o pe Hermione Granger are 19 ani şi a reuşit să pună deoparte în bănci în jur de 33 de milioane de dolari. A câştigat aceşti bani prin apariţiile în toate părţile din filmele Harry Potter, încă de la vârsta de 11 ani.

Co-starul din filmele cu Harry Potter, Daniel Radcliffe, care îl interpretează pe Harry Potter, are o avere estimată de circa 50 de milioane de dolari.

Kevin, Joe şi Nick Jonas – respectiv fraţii Jonas – sunt o formaţie de băieţi cu specific pop, preferaţi de telespectatorii canalului Disney Channel. Au câştigat peste 12 milioane de dolari şi au vândut peste 8 milioane de albume în întreaga lume.

 

Cântăreaţa şi actriţa de 17 ani Miley Cyrus, cunoscută mai bine ca Hannah Montana – are o avere estimată la 60 de milioane de dolari.

 

India Rose James, în vârstă de 18 ani, este mai puţin cunoscută publicului larg dar este nepoata unui fost magnat din pornografie şi proprietar de imobile, numit Paul Raymond. El şi-a lăsat jumătate din avere nepoatelor India şi Fawn. Imperiul familiei este evaluat la 770 de milioane de dolari iar partea surorilor este estimată la 185 de milioane de dolari.

 

Dakota Fanning, de 16 ani, a apărut în mai multe filme decât anii pe care i-a trăit. De la vârsta de 13 ani a câştigat circa 4 milioane de dolari pe film, jucând alături de Tom Cuise în ”Războiul lumilor”, cu Sean Penn în ”Numele meu este Sam”, sau cu Julia Roberts.

Abigail Breslin, în vârstă de 13 ani, este cel mai bine cunoscută din prisma nominalizării ei la Oscar. A câştigat 1,5 milioane de dolari pentru filmul ”Micuţa rază de soare” (”Little Miss Sunshine”) şi acum salariul ei pentru fiecare rol este de circa 3 milioane de dolari.

 

din Marea Britanie, în vârstă de 19 ani, a câştigat o avere la 18 ani, când a devenit cea mai tânără premiată a loteriei EuroMillions. A câştigat în total aproape 11 milioane de dolari, cu un bilet de 7,5 dolari.

 

      Articole recomandate