Cea mai vândută maşină în Europa e Volkswagen Golf,cine se clasează sub el

Lider incontestabil al vânzărilor de mașini noi din Europa în 2011, dar și pe primul loc în rândul preferințelor românilor de mașini second hand în mediul online este Volkswagen Golf.

Volkswagen Golf continuă să fie cel mai bine vândut automobil din Europa, în ciuda unei scăderi a vânzărilor de 1,6% în 2011 comparativ cu 2010.

Volkswagen Poloși-a păstrat locul al doilea.

Ford Fiesta s-a poziționat pe locul al treilea, conform celui mai recent studiu realizat de JATO Dynamics, leader-ul mondial de informaţii din domeniul auto.

Ford Focus şi VW Passat au înregistrat de asemenea creșteri ale vânzărilor în 2011 în Europa, cu 7,0% respectiv 46,5%.

Volkswagen Passat a înregistrat o creștere a vânzărilor de 46,5% comparativ cu anul precedent, ca urmare a lansării noii versiuni în cursul anului 2011.

Media prețurilor cerute pentru un Volkswagen Golf second hand a înregistrat în ultimul an o creștere de 5% comparativ cu 2010, potrivit datelor furnizate de AutoIndex.

 

Volkswagen este marca numărul unu pentru al treilea an consecutiv, cotată drept cea mai bine vândută marcă din Europa, majorându-și cota de piață cu 9.1% și confirmând încă o dată faptul că modelele sale sunt foarte apreciate de către consumatori.

      Articole recomandate