Cea mai tare farsă făcută vreodată! Telekinetic Coffe (Video)

Ceea ce părea a fi o simplă cumpărare a unei cafele într-un local s-a transformat în cea mai neașteptată supriză pentru vizitatori. Iar ceea ce nu îți dorești cu adevărat cînd îți cumperi cafeaua este să dai peste o femeie cu puteri paranormale.

Pe canalul CarrieNYC a fost postat un video în care clienții unei cafenele din SUA sunt supuși unei scene de-a dreptul înfricoșătoare. O tînără se răzbună pe un bărbat care a vărsat cafeaua peste ea și își folosește puterile paranormale pentru a-l arunca pe un perete. Apoi împrăștie mesele din jur și cărțile de pe rafturi, totul arătînd că tînăra ar avea  puteri telechinetice.

De fapt, totul a fost o farsă, regizată atît de bine, încît acțiunea părea cea mai reală. Meselor și scaunelor li s-au montat utilaje speciale pentru a putea fi controlate. La fel și picturile sau cărțile care erau pe rafturi. Actorii erau așezați în spate. Camerele video gata să înregistreze cea mai tare farsă.

Farsa este o acțiune de promovare  a remake-ului filmului de groază Carrie, care va apărea pe marile ecrane pe 18 octombrie curent. Filmulețul deja are peste 14 milioane de vizitatori în 2 zile, iar numărul lor crește vertiginos.

Vitali Cipileaga

      Articole recomandate