Cea mai scumpă cerere în căsătorie sau 45.000 de $ pentru un ”DA” hotărît (Video)

Probabil ați văzut multe filme cu fel de fel de cereri în căsătorie: unele la etajul 100 al unui hotel, altele în o atmosferă romantică în mijlocul mării. Și toate cu mult fast și gălăgie.

Cererile de căsătorie în sensul lor tradițional și-au cam pierdut din efect. Acum la modă, pe lîngă așezatul bărbatului în genunchi, mai intervin și diferite ceremonii speciale, salturi de la înălțime, ieșitul spectaculos din mare și alte chestii.

O astfel de cerere a făcut-o și Josh Ogle, proprietarul unei agenții de publicitate, care, la cei 27  de ani ai săi, a cheltuit nici mai mult nici mai puțin decît 45.000 de dolari pentru a-i cere mîna iubitei sale, Nataliya Lavryshyn. Josh a oferit un interviu pentru revista ”New York Post”, în care a povestit cît de convins era în momentul în care a vrut să o ceară în căsătorie pe aleasa lui, să o facă într-un mod special.

Astfel spus, el a organizat o adevărată capodoperă pe acoperișul hotelului newyorkez McKittrick, cu poezii de dragoste de Pablo Neruda, cu flori și lumînări.  Iar în momentul în care i-a pus iubitei pe deget un inel de 21.000 de dolari, lucrurile au mers de la sine. Mai ales că era asistat și de un saxofonist ce întreținea atmosfera romantică.

Tînăra bineînțeles a spus DA! A doua zi îndrăgostiții au zburat în Grecia, apoi Franța, unde au stat timp de două săptămîni în vile private. Și toate astea la un preț de 45.000 de $. Totuși, nu contează atît de mult fastul. Contează ca tinerii, odată ce spun Da, să fie împreună indiferent unde:pe litoralul din Maldive, sau acasă, în Moldova. 

Vitali Cipileaga

      Articole recomandate