Cea mai mare bancă din Rusia a lansat un card bancar din aur, încrustat cu briliante

Filiala din Kazahstan a băncii Sberbank din Rusia, împreună cu Visa a lansat pe piaţă primul card bancar din aur, încrustat cu 26 de diamante, anunţă cotidianul Vedomosti.

Sberbank, Kazahstan și Visa a lansat primul din lume bijuterie incrustata cu aur masiv card Visa Infinite Companion Card
Cardul Visa Infinite Companion, care a fost lansat astăzi pe piaţă de Sberbank şi Visa International, este confecţionat din aur şi încrustat cu 26 de diamante de 0,17 carate, va fi distribuit la cei mai apreciaţi 100 de clienţi. Cardurile vor fi distribuite în baza unei invitaţii.

„Ne straduim să oferim clientilor carduri unice și inovatoare si suntem incantati să lansăm această bijuterie. Clienţii foarte bogaţi doresc o diferențiere și noi o oferim. Astfel acest card va deveni va deveni un simbol al statutului special al clientului„, a declarat James Lim, Head of Consumer Products, Visa Asia Pacific, Central Europe, Middle East and Africa, citat de portalul extravaganzi.com.

Posesorii acestui card vor avea acces la servicii exclusive precum „Sberbank First”, cu manager personal, asigurare de viaţă şi sănătate „Chartis” în valoare de 40 de milioane de tenghe şi acces la Priority Pass (servicii VIP în aeroporturi). De asemenea deţinătorii vor primi în calitate de bonus un iPhone 5 şi cardul de credit Montblanc.

      Articole recomandate