Cea mai înaltă minoră din lumea şi-a găsit iubit

Elisany da Cruz Silva are doar 17 ani şi este cea mai înaltă adolescentă din lume. În prezent trăieşte prima ei poveste de dragoste alături de un tânăr care are jumătate din înălţimea ei, relateaza cei de la dailymail.co.uk.

Elisany da Cruz Silva (17) are 2,06 metri şi visează la o carieră în lumea modelling-ului. Brazilianca suferă de o formă de gigantism, care a făcut-o să crească cu câte 15 centimetri pe an faţă de ceilalţi şapte fraţi ai ei, după vârsta de 11 ani.

Tumora de pe glanda pituitară, responsabilă cu procesul de creştere, i-a fost îndepărtată anul trecut în urma unei intervenţii chirurgicale, însă, după operaţie, înălţimea fetei s-a redus cu doar un centimetru.

Dar astăzi Elisany este o adolescentă fericită.După glumele răutăcioase venite din partea colegilor de şcoală, tânăra se bucură de prima sa relaţie de dragoste. Cel care s-a îndrăgostit de Elisany este Francinaldo da Silva Carvalho, un băiat de 22 de ani, dar care măsoară doar 1,52 metri.

„Este o persoană frumoasă. Este înaltă, dar este atât de drăguţă, cu un chip foarte frumos. Nu mă deranjează să am o iubită înaltă. Mă simt liber şi relaxat şi nu mă interesează ce spun oamenii”, a declarat iubitul cele mai înalte adolescente din lume.

Cel mai mult m-a atras la el personalitatea lui, felul în care se comportă cu mine şi cu ceilalţi. Singurul lucru care chiar ne afectează este că atunci când ne plimbăm şi ne ţinem de mână zici că este fratele meu mai mic sau fiul meu„, a spus Elisany da Cruz Silva.

      Articole recomandate