Cea mai haioasă urare de Crăciun, soseşte de la Chuck Norris (Video)

Cea mai haioasă urare de Crăciun, pare să sosească de peste Ocean, de la nimeni altul, decât Chuck Norris (10 martie 1940), într-un scurt videoclip care vă va aduce negreşit zâmbetul pe buze.

Îndrăgitul actor american nu ezită să ia peste picior isprava mai tânărului său coleg, Van Dame (18 octombrie 1960), care a făcut recent ravagii pe Internet cu şpagatul său memorabil, între două camioane Volvo rulând în marşarier.

Dacă nu aţi împodobit încă bradul, delectaţi-vă aşadar cu cel adus în prim-plan de amicul Chuck şi îngăduiţi-vă câteva clipe de divertisment, vizionându-i filmuleţul în care îşi ridiculizează concurenţa.

Să admitem că umorul nu-i lipseşte şi să le mulţumim deopotrivă celor doi actori celebri, atât pentru urări, cât şi pentru numeroasele filme pe care ni le-au dăruit de-a lungul anilor.

Nădăjduim totodată, că nu va fi necesar să executăm şpagaturi şi alte acrobaţii spectaculoase, pe camioane sau avioane, pentru ca Moş Crăciun să păstreze câte ceva interesant şi pentru noi, în sacul său cu bunătăţi.

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate