Cea mai elegantă femeie din lume a fost desemnată. Află cine a primit acest titlu

1

Actriţa americană Kristen Stewart a fost desemnată cea mai elegantă femeie din lume, pentru al doilea an consecutiv, într-un top anual realizat de ediţia britanică a revistei Glamour, potrivit Mediafax.

Actriţa americană în vârstă de 23 de ani, care a devenit celebră graţie rolului Bella Swan din seria „Amurg”, a fost lăudată de editorii acestei reviste pentru „stilul ei personal rock-chick” şi pentru îndrăzneala ţinutelor vestimentare pe care le poartă pe covorul roşu, informează femalefirst.co.uk.

Actriţa britanică Emma Watson, în vârstă de 23 de ani, una dintre vedetele francizei cinematografice „Harry Potter”, s-a clasat din nou pe locul al doilea în acest top.

Ducesa de Cambridge, soţia prinţului William al Marii Britanii, s-a clasat în acest an pe poziţia a treia, urcând un loc faţă de topul de anul trecut. Actriţa Emma Stone şi cântăreaţa country-pop Taylor Swift ocupă locurile al patrulea, respectiv al cincilea.

Topul 10 al celor mai elegante femei din lume este completat de Victoria Beckham, cântăreaţa Cheryl Cole, actriţa Blake Lively, cântăreaţa Katy Perry şi cântăreaţa Beyonce.

      Articole recomandate