Ce să faci, dacă ai fost îngropat de viu?

Aceasta este o parodie la realitate. A se trata ca atare!

ingropat de viu

Ideea de a alcătui o listă cu acțiunile ce trebuiesc întreprinse după ce ești îngropat de viu aparține unui iluzionist american.

Probabil ați văzut filmul Kill Bill, unde eroina iese din sicriu după ce a fost îngropată de vie, cu anumite practici elementare.Exact așa a experimentat și iluzionistul. Și i-a reușit. Fără prea mare efort. Așadar…

Se poate întâmpla oricui. Oamenii sunt îngropați de vii din diferite motive. Fie accidental, fie pentru a scăpa de ei, în cele mai obscure metode. Pentru cazurile date, bazați-vă doar pe voi. E ca și cum ați rămîne singuri în fața sorții.

1. Nu pierde aer. În un sicriu classic aer îți ajunge doar pentru o oră, maxim două. Inspirați profund, expirați lent. Profund inhalați, expirați lent. Respirînd, nu înghițiți, aceasta duce la hiperventilație.Nu aprindeți chibrite sau bricheta, pentru că ia din oxygen. Nu aprinde un chibrit sau bricheta, este nevoie de departe de oxigen, dar nu este interzis de a utiliza o lanternă. Desigur, dacă o aveți la îndemînă. Nu striga, strigătul intensifică panica, accelerează bătăile inimii și respirația, deci și elimină aerul.

2. Slăbește capacul cu mîinile, dacă e subțire lemnul poți face și o gaură.

3. Pune brațele cruce peste piept, apucă cu mâinile umerii și trage cămașa sau maioul în sus. Și faceți un nod deasupra capului. Aceasta vă va apăra de sufocare în caz că peste voi va cădea pămînt.

4. Destupați capacul cu picioarele.

5. Odată ce capacul se va sparge, solul care vine îndepărtați-l de la cap spre picioare, în cazul în care loc ar fi din ce în ce mai puțin, încercați să apăsați pământul în jos și în direcții diferite.

6. Cît nu v-ar costa încercați să vă așezați. Pămîntul va acoperi spațiul gol și reașeza în favoarea voastră. Nu încetați să respirați calm.

7. Ridică-te!

Amintiți-vă: terenul în noul mormânt este întotdeauna moale și deci să te lupți cu el este relative ușor. Același lucru poate fi spus și despre lut.

Acesta a fost un truc experimental. În realitate, el este un experiment de viață. Imaginați-vă numai situațiile de risc, de grad zero, momente în care o singură decizie poate decide întreaga viață. Ele sunt multe, și ele te au pe tine de cele mai multe ori în rol principal. Deci, maximă atenție și concentrare.

Vitali Cipileaga

      Articole recomandate