Ce s-a întămplat după ce această poză a strâns mai mult de 1.000.000 de like-uri

1-million-fb-likesUn tanar norvegian si-a rugat prietenii de pe Facebook sa distribuie mai departe o fotografie cu el si cu o prietena, care i-ar fi promis ca, daca strange 1.000.000 de like-uri, va petrece o noapte de amor cu el.

Fotografia cu Petter Kverneng, 20 ani, si prietena lui, Cathrine Johansen, a strans peste 1.000.000 de like-uri in doar 18 ore. Mesajul de pe carton, destul de obraznic: “Cathrine spune ca daca strang un million de Like-uri va face sex cu mine. Va rog, dati Like si Share”.

Cei doi se stiu inca din liceu si sunt buni prieteni, dar sustin ca niciodata nu s-au gandit sa duca relatia la un alt nivel. Intr-o zi, insa, vorbeau despre povestea unor copii care au primit catelul mult-dorit, dupa ce au reusit sa stranga un milion de like-uri pe Facebook si au indeplinit astfel conditia pusa de tatal lor. scrie protv.ro

In minutele urmatoare, Petter si Cathrine si-au facut propriul plan pentru a deveni faimosi pe Facebook. Baiatul a postat in aceeasi zi o fotografie in care isi ruga prietenii sa il ajute sa intre in patul domnisoarei blonde de langa el.

Fotografia lor are in momentul de fata, peste 1.300.000 de like-uri, iar sute de mii de oameni sunt curiosi sa afle ce s-a intamplat mai departe.

Baiatul a recunoscut, insa, ca desi a indeplinit conditia ceruta de Cathrine, au ramas si vor ramane in continuare doar amici. “Nu, nu o sa faca sex cu mine. Cathrine nici nu avea de gand sa faca asta. A fost doar o gluma care a mers prea departe. Un asemenea pas ne-ar strica prietenia”, a declarat Petter, care regreta acum gestul facut.

Am aplicat pentru un job de curand si sunt cam ingrijorat ca aceasta publicitate s-ar putea sa nu fie in avantajul meu. Va trebui sa explic tuturor posibililor angajatori ce s-a intamplat, de fapt”. Baiatul spune ca acum si-a invatat lectia si ii sfatuieste pe tineri sa se gandeasca o data, de doua, ba chiar de trei ori pana sa posteze ceva pe internet.

      Articole recomandate