Ce poţi afla despre partenerul tău în funcţie de băutura pe care o comandă

Prima impresie contează, dar specialiştii în comunicarea non-verbală spun că atunci când dorim să aflăm mai multe despre partener încă de la prima întâlnire trebuie să îi analizăm inclusiv băutura pe care o comandă, deoarece aceasta poate spune despre un bărbat dacă ar intenţii serioase, dacă este un prieten de nădejde sau o persoană de care trebuie să ne ferim.

Specialiştii citaţI de MSN au realizat o listă de amănunte pe care le poţi afla despre un bărbat în funcţie de ce bea.

● Whiskey şi cola. Această combinaţie este una extrem de masculină. Un bărbat sigur pe el va face o astfel de alegere. Aceasta este bautura bărbatului care iese în oraş în orice zi a săptămânii şi, oricât ar bea, a doua zi va reuşi să meargă la serviciu şi să se concentreze la maxim. Bărbatul care va alege whiskey este unul serios, care are intenţii serioase şi nu îi plac jocurile, mai ales cele sentimentale. Este un bărbat echilibrat.

● Vin. Un bărbat care comandă acest tip de băutură este pasionat de cultură, artă şi călătorii. Dacă eşti o persoană aventurieră, căreia să îi placă să străbată lumea în lung şi-n lat, acesta este bărbatul ideal pentru tine împărtăşindu-ţi pasiunea.

● Bere light. Această băutură este preferată de bărbaţii care preferă distracţia. Berea light spune despre partener că este interesat mai mult de cantitate, nu de calitate. Face această alegere nu pentru că este interesat de numărul de kilocalorii, ci pentru că poate să bea mai mult fără a se ameţi repede. Specialiştii spun că adeptul berii light nu este deloc pasionat de o dietă echilibrată sau de un stil de viaţă sănătos.

● Bere cu un conţinut mai mare de alcool. Face acest lucru pentru că este genul de bărbat care savurează bere oricând are ocazia. Nu este genul de persoană carăruia să îI placă să piardă vremea prin baruri, în speranţa că poate va agăţa ceva. Acesta apreciază femeile hotărâte şi sigure pe ele.

● Gin tonic. Este tipul de băutură preferată mai mult de femei. Acest lucru nu înseamnă că bărbatul care preferă să bea gin tonic este unul metrosexual, ci dimpotrivă, este o persoană politicoasă. Acest tip de bărbat trebuie „studiat” mai mult, deoarece este rezervat şi amabil, atât timp că nu bea foarte mult alcool.

● Coniac . Dacă îşI doreşti o aventură de noapte, să ştii că nu ţi-ai găsit persoana potrivită. Bărbaţii care preferă coniacul, mai ales dacă este unul vechi, îşI doresc o relaţie serioasă. În plus, aceştia sunt răbdători, nu le place să grăbească lucrurile. Pot fi partenerii ideali mai ales dacă ai idealuri înalte.

● Votcă şi energizante. Este genul aventurier. Acest tip de băutură este preferată, de obicei, de bărbaţii care sunt încă la liceu sau la facultate. Sunt lipsiţi de griji, dar şi de responsabilităţi. Le plac aventurile de-o noapte şi sunt mereu în căutarea unei noi partenere.

Martini. Băutura este preferată, în special, de bărbaţii care au bani şi vor vrea să îţi arate lucrul acesta. Este un bărbat nemulţumit de partenera de lângă el, mereu o va critica, indiferent de eforturile pe care aceasta le face. Este un bărbat darnic, dar va avea grijă să primească şI el o răsplată.

Cocktail tropical . Umbreluţe, gust dulce şi foarte multe culori. La prima vedere pare un bărbat care ar avea alte înclinaţii sexuale. Specialiştii spun că acestea sunt doar nişte aparenţe. În realitate, bărbaţii care preferă cocktail-ul este sigur pe el şi ştie ce vrea de la viaţă. Atunci când îşi va propune un ţel, nu se va lăsa până nu îl va atinge.

      Articole recomandate