Ce le place bărbaţilor? 5 adevăruri dovedite ştiinţific

Studii despre sex s-au facut si se vor mai face. Si asta pentru ca oamenii sunt in continua cautare de lucruri noi despre sex. Iata x lucruri pe care barbatii le adora, rezultate in urma mai multor studii de specialitate.

1. Femeia in rosu
Lady in red (femeia in rosu) nu e doar un mit. Cel putin asa sustin cercetatorii de la Universitatea din Rochester, potrivit carora barbatii prefera femeile in rosu. Au ajuns la aceasta concluzie dupa ce au aratat unui grup de barbati poze cu femei imbracate in rosu si in verde, iar cele mai atractive au fost desemnate femeile imbracate in rosu.
2. Giugiuleala
Potrivit unui studiu realizat de Institutul Kinsey la care au participat peste 1000 de barbati heterosexuali, de varsta medie, implicati in relatii de lunga durata, cei mai fericiti s-au declarat barbatii care se giugiuleau cel mai des cu partenerele. Parafrazand un celebru proverb englezesc, am putea spune ca o giugiuleala pe zi tine avocatii departe.
3. Sanii
Ca barbatilor le plac sanii nu mai e o noutate. Cercetatorii de la Universitatea din Wellington, Noua Zeelanda, au descoperit intervievand mai multi barbati ca: barbatii se uita mai intai la sani si apoi la fata; barbatii se uita la sani mai mult decat la oricare alta parte a corpului unei femei. O alta concluzie extrasa din studiul australienilor este ca barbatii se uita la sani, indiferent de marimea acestora.
4. Prezentatoarele sexy de stiri
Doua studii realizate la Universitatea din Indiana releva faptul ca barbatii sunt foarte atrasi de prezentatoarele sexy de stiri. Vestea proasta este ca atunci cand stirile sunt prezentate de femei atragatoare, barbatii nu-si mai amintesc continutul stirilor.
5. Casatoria
Mitul potrivit caruia barbatii se feresc de insuratoare este daramat de doua studii realizate la Universitatea Rutgers si Universitatea Binghamton. Dupa chestionarea a 5.200 de burlaci (femei si barbati) cu varsta intre 21 si 65 de ani, s-a ajuns la concluzia ca barbatii vor sa se casatoreasca la fel de mult ca femeile. Chiar si in ceea ce priveste dorinta de a avea copii, preferintele erau asemanatoare intre sexe.

Articol preluat din sfatulparintilor.ro

      Articole recomandate