Ce aţi vrea să citiţi în ziare?„Numai nu politică, ne-am cam săturat de ea…”

Mi-ar plăcea într-un ziar să găsesc mai multe ştiri din domeniul politic, social şi din sport. Dintre ziare, caut informaţie în mai multe, nu mă limitez numai la unul. (Oleg, 29 de ani, şomer)

Anatol, 59 de ani, muncitor

Aş vrea ca ziarele să scrie despre problemele oamenilor, să publice şi opiniile cetăţenilor, nu doar ale redactorilor.

Ion, 52 de ani

Ca atare, nu prea citesc eu ziare, asta deoarece avem acces la internet şi ne informăm mai mult de acolo. Mi-ar plăcea într-un ziar să găsesc cât mai multe subiecte sociale.

Daniela Grigoraş, 18 ani, elevă

Doresc ca într-un ziar să găsesc mai multe noutăţi despre modă, deoarece învăţ la un colegiu cu profil de artă. Aş vrea să citesc informaţii despre artă, articole despre oraş şi despre arhitectură. În orice caz, cât mai puţină politică…

Vladislav, 29 de ani, muncitor

Niciodată nu m-am întrebat ce aştept când deschid un ziar… Probabil mi-ar plăcea să găsesc subiecte politice. Ziare cumpăr mai rar, pentru că mă aflu mai mult peste hotare.

Zinaida Caraman, 61 de ani

Mai multe subiecte ce ţin de sănătate sau despre munca în grădină, cam în direcţia asta, pentru că politica, spre exemplu, nu mă interesează. Politicienii îşi au treburile lor, iar noi avem problemele noastre.

Taisia, 18 ani, elevă

Sunt curioasă să aflu cât mai multe din domeniul social. Mi-ar plăcea să găsesc materiale despre personalităţi. Numai nu despre politică, ne-am cam săturat de ea.

Natalia Pozeniuc, profesoară, 64 de ani

Citesc mai mult materiale despre tineret. Am încetat să cumpăr ziare pentru că stau mai mult pe internet, dar îmi place să citesc despre drepturile omului, justiţie…

Marta, 24 de ani, ofiţer de presă

Eu aş vrea într-un ziar să găsesc mai multe materiale despre cultură şi mai puţine despre politică. Îmi plac foarte mult evenimentele culturale, din domeniul teatrului, de exemplu, critică de teatru, nu doar afişe teatrale. Un ziar ar trebui să mediatizeze amplu evenimentele culturale. Publicaţiile noastre le citesc mai des pe internet.

Un articol Timpul.md de Victor Neaga

      Articole recomandate